Naar aanleiding de lancering van de exclusieve nieuwe L’ANZA Liquids-productlijn, kunnen we onze klanten verwennen met exclusieve lente-actie. We geven een heleboel gratis traveller products van L’ANZA weg, voor wie een Liquids-kleuring bij ons aankoopt. En klanten die tijdens de periode van 15 april tot 15 mei drie L’ANZA-producten kopen, krijgen een gratis pakketje met shampoo en conditioner!

Graag willen je voorstellen aan het nieuwste paradepaardje van L’ANZA: het Liquids-gamma, vanaf 1 mei beschikbaar bij Hairpoint Halle. L’ANZA Liquid is een ammonia-vrije, demi-permanente kleuring om het haar snel en eenvoudig te kleuren. Dat in combinatie met een unieke glans en een betere haarconditie!

Ready to splash, met L’ANZA & Hairpoint?

Dit voorjaar kan je bij Hairpoint terecht voor de gloednieuwe Liquids-kleurservice. Er zijn niet minder dan 25 tinten beschikbaar, van natuurlijke tinten tot opvallende modekleurtjes als grijs, paars, blauw. Natuurlijk leent is het hele Liquid-gamma ook uitstekend geschikt om kleuren te gaan combineren. L’Anza Liquids garandeert een milde werking, dankzij een mix van vitamine C, antioxidanten en keratine. Dat voorkomt kleurvervaging zorgt voor een levendige kleur en glans.

Wij helpen je graag met advies en mooie kleurencombinaties.

Lente-actie L’ANZA

Naar aanleiding van het Liquid-gamma is er een speciale actie bij Hairpoint, vanaf 15 april tot 15 mei:

  • bij aankoop van een Liquid-haarkleuring in Hairpoint ontvang je een gratis setje L’ANZA traveller-products (Volume, Color, Smooth)
  • bij aankoop van 3 producten uit ons L’ANZA-gamma ontvang je een gratis pakketje met shampoo en conditioner

Meer weten? Spring vrijblijvend een keertje binnen bij Hairpoint of contacteer ons via 02 307 30 81 .